Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdomester2
tag
válasz
Blaze71
üzenetére
Hát persze, az FSB meg a szorzó. Látom, felnyomtad a géped rendesen. A procit és az alaplapot egyszerre rendeltem és az volt a durva, hogy úgy kaptam meg, hogy az alaplapba már beletették a procit. Egy kicsit kiakadtam ezen, úgyhogy kiszedettem a lapocskát, de azon kívül, hogy újnak tűnt, nem tudtam megállapítani mást. Mégis hogy garantálják, hogy az egy új processzor? Ha a procit nem az alaplaphoz veszem, hanem mondjuk ajándékba, akkor majd átnyújtom kézben, vagy mi? Antireklám: Bluechip
A tápot korábban az A4Teamnél vettem, azt is a kezembe adták, néztem egyet de ok. Viszont náluk már többször vásároltam, úgyhogy nem problémáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest