- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawe88
csendes tag
Sajnálom, de konkrétan passzolok. A Te rendszered meg aztán kicsit se hasonlít az enyémre. Ez persze csak részben számít, mert a probléma u.a.
Gondolkodtam, ez szerintem nem fesz probléma, mert a Windows indulásakor tutira a (az én esetemben) 2,8Ghz-el indul a gép. Meghát a szorzónak nincs köze a feszhez (csak az FSB-nek). De majd utánanézek, hogy a szorzó miért változik... Egyet próbálj még meg (majd én is megteszem, de csak pénteken megyek haza)!
A BIOS-t állítsd vissza alapra (restore vagy mittudomén) és úgy nézd meg, hogy van-e ilyen probléma. Igazából az EVEREST-et én is csak az után néztem, hogy 'tuningoltam', tehát lehet, hogy eddig is volt ilyen. De szerintem ez nem probléma, de tényleg utánanézek majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest