- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
kicsigeri #11615 üzenetére
Hát pedig azért annyira vágom a BIOST hogy hol mit lehet beállítani és pedig kurvára 800MHz-re állítottam és a CPU-Z kurvára 480-at(az-az960MHz-et) írt ki mindig a 400-as FSB-nél
Meg lehet hogy a táp egy kalap szar mert mondjuk csak érdekességből fölcsaptam a Vcore-t 1,35V-ra és terhelés alatt visszaszökött 1,25V-ra... aztán jött az h a gép leállt, ennyit meg nem droppolhatna a lap szal itt egy elég csúnya táp csere lesz, 1 éve vettem akkor még nem voltam otthon nagyon a gépekbe cska akartam venni valami fasza gépet azt kész.
Veszek egy GIGABYTE GE-R460-V1 (http://www.argep.hu/product_669218.html) remélem h ezzel már nem lesz semmi gebasz. -
belaazallat
addikt
válasz
kicsigeri #11615 üzenetére
"Egy picit gondolkozhatnál, ha beállítasz valamit az úgy is marad, és nem fog neked 960 ra állni. Vagy te már tapasztaltál ilyet,"
Igen találkoztam ilyennel és nem is egyszer. Nem megfelelő bios az alaplapban csodákra képes, elrontott beállítások miatt kiakadt bios-ról ne is beszéljünk. Asus bios-szai meg főleg, az olcsóbb szegmensben enyhén érdekesek. De ez már off, ha gondolod priviben folytathatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest