Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
kicsigeri #11615 üzenetére
Hát pedig azért annyira vágom a BIOST hogy hol mit lehet beállítani és pedig kurvára 800MHz-re állítottam és a CPU-Z kurvára 480-at(az-az960MHz-et) írt ki mindig a 400-as FSB-nél
Meg lehet hogy a táp egy kalap szar mert mondjuk csak érdekességből fölcsaptam a Vcore-t 1,35V-ra és terhelés alatt visszaszökött 1,25V-ra... aztán jött az h a gép leállt, ennyit meg nem droppolhatna a lap szal itt egy elég csúnya táp csere lesz, 1 éve vettem akkor még nem voltam otthon nagyon a gépekbe cska akartam venni valami fasza gépet azt kész.
Veszek egy GIGABYTE GE-R460-V1 (http://www.argep.hu/product_669218.html) remélem h ezzel már nem lesz semmi gebasz. -
belaazallat
addikt
válasz
kicsigeri #11615 üzenetére
"Egy picit gondolkozhatnál, ha beállítasz valamit az úgy is marad, és nem fog neked 960 ra állni. Vagy te már tapasztaltál ilyet,"
Igen találkoztam ilyennel és nem is egyszer. Nem megfelelő bios az alaplapban csodákra képes, elrontott beállítások miatt kiakadt bios-ról ne is beszéljünk. Asus bios-szai meg főleg, az olcsóbb szegmensben enyhén érdekesek. De ez már off, ha gondolod priviben folytathatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged