Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
kicsigeri
üzenetére
Hát pedig azért annyira vágom a BIOST hogy hol mit lehet beállítani és pedig kurvára 800MHz-re állítottam és a CPU-Z kurvára 480-at(az-az960MHz-et) írt ki mindig a 400-as FSB-nél
Meg lehet hogy a táp egy kalap szar mert mondjuk csak érdekességből fölcsaptam a Vcore-t 1,35V-ra és terhelés alatt visszaszökött 1,25V-ra... aztán jött az h a gép leállt, ennyit meg nem droppolhatna a lap szal itt egy elég csúnya táp csere lesz, 1 éve vettem akkor még nem voltam otthon nagyon a gépekbe cska akartam venni valami fasza gépet azt kész.
Veszek egy GIGABYTE GE-R460-V1 (http://www.argep.hu/product_669218.html) remélem h ezzel már nem lesz semmi gebasz. -
belaazallat
addikt
válasz
kicsigeri
üzenetére
"Egy picit gondolkozhatnál, ha beállítasz valamit az úgy is marad, és nem fog neked 960 ra állni. Vagy te már tapasztaltál ilyet,"
Igen találkoztam ilyennel és nem is egyszer. Nem megfelelő bios az alaplapban csodákra képes, elrontott beállítások miatt kiakadt bios-ról ne is beszéljünk. Asus bios-szai meg főleg, az olcsóbb szegmensben enyhén érdekesek. De ez már off, ha gondolod priviben folytathatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest