Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiMi_
tag
Nekem most jel pill így megy.
CPU_VCORE: 1.275v
MCH_CORE: 1.16v
DRAM_VCORE: 2.2v
FSB: 420 (x9 = 3,78Ghz)
SPD: 2,66D (1120Mhz)
a vtt fesz, az mi a rák, olyat nem találtam!-Itt már csak az a kérdés merölt föl, hogy mondtad, hogy nem a Prime alatt kell ET6-tal lelépkedni? De akkor hogyan? Ki-kell mindíg lőni a primet? (Mert ha igen akkor eddig nagyon nem így tettem :S)
-Ha a RAM feszt állítanám be, akkor azt hogyan kell? Az is prime? Csak mert szerintem az nem a ramot terheli.
-Szerintem ha "AUTO"-n hagyod az SPD-hez rendelt szorzót(FSB) nem állít semmit ez az x.xxA, C, D.... stb. Metr ha NEM auto-ra rakod, akkor számít, mert akkor nem az FSB-t szorozza meg! tehát ilyen szabvány szorzók, ha nem akarsz az FSB-m állítani.
Csak egy példa. Kivettem az AUTO-t akkor volt asszem 370 az FSB- de betettem 2.66D-re és betette 1064-re nem pedig 984...
Tehát SZERINTEM nem vagyok szakértő de ha az FSB-hez rendeled az SPD-t akkor totál mindegy hogy A, vagy éppen D.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Autós kamera eladó
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest