- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
lipi67 #11311 üzenetére
Igaz, hogy pár nap késéssel jelzem csak, hogy itt vagyok, de mivel is szivatom?
Harry és Pepe_G!
Ha a BIOS-ban mindent auto beállításon hagysz, akkor az eredetileg alapnak számító értékeket állítja be, mind feszültségek, mind egyéb dolgok tekintetében. Ha ettől el szeretnél térni, akkor kell csak belenyúlni a lelkivilágába. Amit én szoktam, hogy a memóriának adok plusz feszt, ha húzni akarom a gépet. Általánosságban +0,2 V már egyrészt elég löketet ad neki, másrészt még biztosan nem tesz benne kárt. Az időzítésekkel szoktam játszani úgy, hogy a magasabb freki beállításait használom akkor is, ha visszaosztom a memóriát. Nem sokat jelent mondjuk, de azért néhány 100 MB/sec ilyenkor benne van. Én többnyire alapfeszes tuninggal szoktam foglalkozni, ilyenkor a proci fesz maradhat auto beállításban. HT és AM3-nál NB frekit szoktam még alacsonyabbra állítani, mert ha EC-vel húzom a procit, akkor ezek is elmásznak. Arra figyelek, hogy a húzott EC és a HT, illetve NB szorzó ne lépje sokkal túl az eredetit. Ilyenkor azoknak sem kell feltétlenül feszt adni, de azért 0.1 V még belefér. Röviden ennyi, de ha van még kérdés, akkor ki vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest