- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Köszönöm az infókat, de sajna nekem nem jött be ez a progi..., de ettől függetlenül biztos jó lehet.
Félreértés ne essék, nem leszólni akarom ezt a programot, csak én titokban abban reménykedtem, hogy a DiskDoktor funkció (a nevéből kiindulva) esetleg "jó hatással" lehet az egy hibás és 28 gyenge szektoros vinyómra, de be kellett lássam, hogy mindez hiú remény volt részemről ...
Amúgy meg ha már fenn volt a TUU 2011 hát teszteltem a gépem állapotát.
Legnagyobb örömömre szinte semmit sem talált, ill. nem javított, mert a gépemen fenn lévő AVG PC TuneUp 2011 után nem volt mit javítania.
Ja és ez utóbbi progihoz van magyar nyelvi fájl is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest