Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
vagy legalábbis egyeztess. én anno még az UPC-s időben futottam ezzel köröket.
átépítés volt, és új helyre kellett tenni a modemet, viszont nem ért el odáig az utcáról bejövő koax. felhívtam a helpdesket hogy ilyenkor mi a teendő, az első körösnél nyilván nem kaptam értelmes választ, őket nem erre tartják, ment a mellébeszélés hogy hát ugye a telepítéskor volt igényfelmérés, de hogy én laikusként (kösz, a technikusotoknak én mutattam meg hogyan kell normálisan koaxot vinni kábelvezetőben...) ne bontsam meg a végponti eszköz kábelezését... tök jó, volt igényfelmérés, kértem is egy tizenöt méteres ráhagyást a bejövő kábelre, nem kaptam, most változott az igény, lesznek szívesek segíteni a megoldásban. hívjam ki a szervizest, majd ő megoldja. mondta ezt úgy hogy a konkrét kérdésemig gyakorlatilag el se jutottunk. ezen ment egy keveset a huzavona, de végül rájöttem hogy ha elég műszaki paraméterre kérdezek rá akkor átirányít egy munkatárshoz aki érti és tud is értelmesen válaszolni a konkrét kérdésemre is. Elpanaszoltam neki hogy telepítéskor nem kaptam ráhagyást a kábelre, most viszont kéne toldás, az a kérdésem hogy a héten belül mikor tud jönni szervizes kolléga aki ezt mintegy hiánypótlásként ingyenesen megcsinálja az általam megadott paraméterek szerint, alternatíve mik a feltételei annak hogy én ezt saját felelősségre megcsináljam amennyiben az első kérésem nem megoldható. a műszaki részhez értő kollégától érdekes módon azonnal kaptam a rögzített telefonbeszélgetésben a választ hogy milyen műszaki paramétereknek megfelelő kábelt használjak, milyen bontható toldást, rámérjenek-e a csere után a központból hogy jó-e. igen, köszönöm, visszahívom ha kész. megadta hogy milyen ügyszámra hivatkozzak a helpdesknél, köszönöm, viszhall.
megcsináltam a cserét, visszahívás, hivatkozás, kapcsolják ugyanazt a csókát pár perc után, rámérnek, tökéletes, köszönjük, felvette a rendszerbe hogy ezen a végponton van egy regisztrált bővítés, élet ment tovább.
nem tudom mennyire protokoll szerint járt el, de a történet tanulsága összesen annyi hogy ezt a szolgáltatótól kell megkérdezni, csak el kell küzdeni magad egy munkatársig akinek nem az a munkája hogy lepattintsa a laikusokat egy előre definiált folyamatábra mentén.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest