- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mielőtt agyvérzést kapsz
Attól azért igen messze állok, sőt most pszichésen annyira kiegyensúlyozott vagyok, hogy csak na!
Megdolgozott ez a Moderna, fene a pofáját amúgy. Két éve még csak takonypóc se voltam, de most lefoglalta az immunomat és tegnap éccakai dohányzási célú lejárkálásom alatt jól megfáztam, imént már vietkong balzsammal dömöcköltem be az orrom likát.
hanem korábban linkelt és megemésztett tanulmányok eredményei
Gyakorlatilag egy autodidakta deep-educato állomány alakult itt ki ezen topikban eszerint? OK.
(#55768) Z.É.T.
Mondjuk lehet viccelődni ezen
Jól mondod, csak azt lehet. Azért csak nem gondolod komolyan, hogy pár összegyűjtött link ennyire übereli a teljes orvosi szakmai teameket, mégha egyes dokik valóban lusták felkészülni arra, amiért tartják őket. Igen szomorúan olvasom, hogy vannak potenciális gyilkosok is bőven az eü-ben eszerint.
No de ha nekem van pár curioso könyvem régi háborús katonai pszichológiával kapcsolatosan, akkor már leballaghatok a HK pszichó fődokijához, hogy beszámoltassam az aznapi munkájáról?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest