- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Richie:.
tag
Huh, ha mindenki visszatámadna legalább egyszer, akit megtámadtam, akkor komoly gondban lennék.
Nem sokan szeretnek a környékemen.
De fejlődni muszáj és ahoz rabolni kell -
-
tag
Há jah, de ez is elég lassu, el se merem képzelni milyen a sima. Meg ott gondolom egy közepes falu 5-6ezer főnél kezdődik, itt meg nyugodtan mondhatom hogy kb 500, de ez szubjektív.
Engem is bekóstoltak 3nap után egyből, le is húztak csúnyán, de tanulni kell az esetből és cselekedni. (kőfal, rejtekhely stb) -
tag
Jah én is most kezdtem nemrég a játékot, mivel melomból adódóan sokat kell gép elött lennem, ezért a speed servert választottam.
Itt, ahogy elnéztem még van egy kis esélye az újaknak is és nem gyalulják le a falvadat a védelem feloldása után (3nap).
Akit érdekel az itt:[link] regelhet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest