Hirdetés
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen igazad van köszönöm, a legolcsóbb a huf ról wise os huf ra és azt átváltani, na de.
A 0 forintos utalás milyen gyorsan érkezik meg a számlámra ? Tehát az itthoni MKB netbankomból utalok a wise nak, ők amint megkapják az összeget jóváírják a wise os huf számlámra ? Ez mennyi időt vesz igénybe?
-
Úgy értem és a kérdésem is arra irányul, hogy a már meglévő euró számlámhoz szeretnék 2200 eurot adni. Mikor rámegyek hogy hozzá adás, feldobja hogy euro számlára eurót adok, de az eurót át tudom váltani HUF, ra így elvileg olcsóbban jövök ki, mint a szokásos huf ot huf számlára és majd azt átváltani, vagy én értek félre valamit ?
-
válasz
zoo8800
üzenetére
Sziasztok!
A kérdésem a következő.
Friss wise os felhasználó vagyok, van forint, meg euro számlám is. Eddig mindig úgy töltöttem fel eurot hogy forint számlámra huf ot a magyar bankomtól, majd wise on belül convert az euro számlámra.
Na de most látom hogy az euro számlámra is tudok eurot vásárolni, és a fizetés nél ki tudom választani a huf ot, így megkerülve az átváltás költségét, csak a tranzakciót díjat kifizetve jobban jövök ki. Ez a legjobb megoldás ?
Ami még fontos hogy szükségem van az euróra minél hamarabb, így a több napos megoldások sajnos most nem megoldhatók.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viccrovat
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest