Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz WhiteWalker #9981 üzenetére

Semmi közük hozzá akkor sem!

Nekem az volt i-re a pont, amikor megkérdezte, honnan van a bevételem és körülbelül mennyi. Mondom ne okoskodjunk már, egyrészt nem ezért jöttem ide, hogy ő itt ad hoc interjút készítsen velem, másrészt ha már úgy is igazolom magam, személyivel, személyes jelenléttel, akkor tételesen megnézhetné, hogy mennyit keresek és honnan jön a bevétel. Itt arra sem hivatkozhat, hogy nincs jogosultsága hozzá, mert az azonosítás után bármilyen tranzakcióra, lekérdezésekre egyebekre megkérhetem, tehát a hozzáférést alapból megkapja, de csak az engedélyemmel hajthat végre bármit a számlámon. De ha nem engedem meg a személyes jelenlétemkor, hogy megnézze, hogy mennyit keresek és ki a kifizető, akkor nyilvánvalóan a KYC kérdőívére sem fogok válaszolni.
    Alapból az egész KYC kérdezgetés hülyeségnek tűnik, mert ennyi erővel simán engedhetném, hogy az ügyintéző tételesen az összes tranzakciómat végignézze és akkor a KYC minden kérdésére választ kaphat. Nekem egy idő után kezdett kínos lenni ez a kérdezgetés, azért is állítottam le, meg főleg azért, mert sokéves CIB-es múltamból egy személyes ügyintézésnél sem emlékszem hasonlóra.

Új hozzászólás Aktív témák