Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Annyiban tévedsz, hogy a magyar számlára utalás sosem volt nemzetközi utalás, mindig is közvetítő (magyar) bank volt beiktatva, ahogy a mai napig is így működik. Itt a probléma az, hogy bár a számla, IBAN magyar, a BIC kód belga, ezért a rendszerük nemzetköziként ítéli meg, mert valójában is az, már csak azért is mert a Wise számlák nem valós számlák, csak virtuálisak. A Wise nem egy magyar bank, csak rendelkezik magyar banki licence-el. Nincs itt elbeszélés, Oliverda-nak azt írták, hogy ha felszámítják a díjat szóljon, nekem meg azt, hogy teljesen normális, hogy felszámítják a díjat, hiszen ez egy nemzetközi utalás... ez alapján hiába kérném a visszatérítést. Aligha hiszem hogy Oliverda is erre hivatkozhatna, szerintem jól beintenének neki... hiába a korábbi cset, azt mondanák elnézést, a support-os ember tévedett... Ha meg igen, az is csak arra az egy utalásra lenne érvényes, onnantól már nem lehetne rá hivatkozni... Nem értem Oliverda vergődését, úgy vettem észre bármi is történik neki kell igazának lennie, még akkor is ha saját magát cáfolja...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest