Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Annyiban tévedsz, hogy a magyar számlára utalás sosem volt nemzetközi utalás, mindig is közvetítő (magyar) bank volt beiktatva, ahogy a mai napig is így működik. Itt a probléma az, hogy bár a számla, IBAN magyar, a BIC kód belga, ezért a rendszerük nemzetköziként ítéli meg, mert valójában is az, már csak azért is mert a Wise számlák nem valós számlák, csak virtuálisak. A Wise nem egy magyar bank, csak rendelkezik magyar banki licence-el. Nincs itt elbeszélés, Oliverda-nak azt írták, hogy ha felszámítják a díjat szóljon, nekem meg azt, hogy teljesen normális, hogy felszámítják a díjat, hiszen ez egy nemzetközi utalás... ez alapján hiába kérném a visszatérítést. Aligha hiszem hogy Oliverda is erre hivatkozhatna, szerintem jól beintenének neki... hiába a korábbi cset, azt mondanák elnézést, a support-os ember tévedett... Ha meg igen, az is csak arra az egy utalásra lenne érvényes, onnantól már nem lehetne rá hivatkozni... Nem értem Oliverda vergődését, úgy vettem észre bármi is történik neki kell igazának lennie, még akkor is ha saját magát cáfolja...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest