Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Ha ebay ilyen szemszögből elég rizikós. Vannak eladók, akik csak egy pénznemet fogadnak el, pl AUD. Ott bármit teszel, valaki át fogj váltani. Van olyan eladó, aki csak paypal-t fogad el, szóval itt is bukó tud lenni.
Illetve ha kártyával fizetsz, akkor ott is külön be kell állítani, hogy te válatasz, ne a paypal.
(Nálam is volt, hogy egy terméket, ami USD-ben volt revvel fizettem, hiába volt rajta dollár, az eurót vonta le és azt váltotta át dollára. Visszakértem a pénzt, és másodjára a fizetésnél a kártyaadatoknál át tudod állítani.) De mint mondtam,az előbb említett eladóknál ez sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest