Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Most összezavarodtam, mindenki azt írta, amit eddig olvastam, hogy bankkártyás vásárlásra a Revolut a jobb, devizautalásra meg a TW. Ezért van nekem mindkettő. Most mégiscsak a Revolut jobb devizautalásra is? Nemrég utaltam el Transferwise-zal kb 25000 Ft-ot, amit euróban kap meg a német cég és 210 Ft volt az összes terhelésem. Ennél olcsóbb lenne a Revolut?
Visszatérve az anonim utalásra, én éppen hogy nem akarok anonim utalni. A nevem látszódna, ha aktiválnám, ez egy pozitívum. Csak emiatt lehet, hogy aktiválom azok alapján, amit mondtatok, hogy ugyanolyan egyszerű pakolgatni ide-oda a devizát. Azt hittem, hogyha úgy több költsége lesz. (Egy Ft-feltöltés után átváltani EUR-ba, majd azt elutalni. Azt hittem az átváltás és az utalás itt nem úgy működik, mint a direkt utalásnál, de ezek szerint igen, szóval uo. olcsó.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest