Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
nagyjojo
csendes tag
Hali mindenki.
Tegnap vettem egy ilyen típusú Router-t. Tudja már az N szabványt is, de mind a 2 laptop amihez használom b/g szabványú. A net 15Mbit-es, ami azt jelenti, hogy 1,8-2 mb/s-mal tudok ténylegesen tölteni, vagyis addig annyival tudtam, amig direktbe volt kötve. Mióta megvan a router érdekes dolgok vannak. Úgy érzem sikerült beállítani, de francsetudja...
Win7 van mind a 2 gépen, méghozzá 32bit. ha csinálok egy sebességmérést, akkor olyan 12 Mbit körüli eredményeket dobál ki átlagban, na annak is 15nek kellene ugye lenni, de amugy meg a tényleges letöltési sebességet 1300-1400kbps-nak irja.
Na most a utorrent már csak 1 megával szed max, és tuti nem a utorrent a hibás.
Adjatok tanácsot mit nézzek át. Cdvel kezdtem a telepitést, de az azt irta hogy nincs internetkapcsolat, közben meg már ösze volt rakva minden frankon, aztán a win7 automatán megcsinálta a hálózatot 4 kattintásra, aztán a böngésző címsorába beütöttem azt a rengeteg számot amit megadtak, és ott is aktiváltam a routert.
Szal azt szeretném, hogy gyorsabb legyen a netem, olyan mint a router előtt.
Javaslatok???Köszi:
jojo
Aktív témák
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080 16GB/2TB NVMe/1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi