- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Szajborg
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig gondjaim vannak a routeremmel ( Tp-Link WR340GD ), szóval kicsit összefoglalnám a dolgokat, és hátha van még valakinek ötlete, mi lehet a gond.
A kábelen megy a net, de wifi-n nem megy laptoppal az istennek sem, és a hálózatra is csak nehezen csatlakozik.Ha csatlakozik, akkor sem látom a routert, se a másik gépet a hálózatból(persze ez a ritkább). Amikor nem csatlakozik, állandóan az IP cím megújításnál, vagy a hálózati cím lekérésénél akad meg, ha kap IP-t, valami 169.254.187.xx címet ad a 192.068.1.xx helyett!
Minden jol van beállítva, dhcp-vel van kiosztva a net, satöbbi, 500X reseteltem már, kivettem mindent, a jelszón kívül semmit nem állítottam át, de nyitott hálóra sem lép fel, és akkor sem, ha az asztali gép ki van kapcsolva.A csavar annyi, hogy telefonnal símán rá tudok csatlakozni az otthoni hálóra, és szakít a net, és a laptopot is tudom használni azonnal bármilyen nyilvános wifi hálózaton, pillanatok alatt csatlakozik.
Otthon, ha kábelt dugok a laptopba, azonnal megy a net, csak wifin nem, a Network Magic nem talál internet connection-t, és nem is tudja helyreállítani, wireless network interference van
Ha a WIFI-n kívűl minden hálózati kapcsolatot letiltok, akkor sem csatlakozik.Szóval légyszi ne habozzatok jelezni, ha van ötletek!
Köszi előre is!
-
Szajborg
csendes tag
Sziasztok!
A címben említett routerem van nekem is, és hasonló gondom van, mint bberni-nek.
A kábelen megy a net, de wifi-n nem megy laptoppal az istennek sem, és a hálózatra is csak nehezen csatlakozik. Amikor nem csatlakozik, állandóan az IP cím megújításnál akad meg.
Minden jol van beállítva, dhcp, satöbbi, 500X reseteltem már, kivettem mindent, a jelszón kívül semmit nem állítottam át, de nyitott hálóra sem lép fel, és akkor sem, ha az asztali gép ki van kapcsolva.A csavar annyi nálam, hogy telefonnal símán rá tudok csatlakozni az otthoni hálóra, és szakít a net, és a laptopot is tudom használni azonnal bármilyen nyilvános wifi hálózaton, pillanatok alatt csatlakozik.
...csak épp az otthoni wifi-laptop kombináció nem működik
Amúgy Toshiba Tecra A10-11M a laptop típusa
Ötlet?
Köszi Szépen!
ui.: amúgy piszok lassú a menüje is, csalódás a cucc, igaz olcsó volt.
Aktív témák
- Windows 10
- OTP Bank topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest