Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Szajborg
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig gondjaim vannak a routeremmel ( Tp-Link WR340GD ), szóval kicsit összefoglalnám a dolgokat, és hátha van még valakinek ötlete, mi lehet a gond.
A kábelen megy a net, de wifi-n nem megy laptoppal az istennek sem, és a hálózatra is csak nehezen csatlakozik.Ha csatlakozik, akkor sem látom a routert, se a másik gépet a hálózatból(persze ez a ritkább). Amikor nem csatlakozik, állandóan az IP cím megújításnál, vagy a hálózati cím lekérésénél akad meg, ha kap IP-t, valami 169.254.187.xx címet ad a 192.068.1.xx helyett!
Minden jol van beállítva, dhcp-vel van kiosztva a net, satöbbi, 500X reseteltem már, kivettem mindent, a jelszón kívül semmit nem állítottam át, de nyitott hálóra sem lép fel, és akkor sem, ha az asztali gép ki van kapcsolva.A csavar annyi, hogy telefonnal símán rá tudok csatlakozni az otthoni hálóra, és szakít a net, és a laptopot is tudom használni azonnal bármilyen nyilvános wifi hálózaton, pillanatok alatt csatlakozik.
Otthon, ha kábelt dugok a laptopba, azonnal megy a net, csak wifin nem, a Network Magic nem talál internet connection-t, és nem is tudja helyreállítani, wireless network interference van
Ha a WIFI-n kívűl minden hálózati kapcsolatot letiltok, akkor sem csatlakozik.Szóval légyszi ne habozzatok jelezni, ha van ötletek!
Köszi előre is!
Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest