- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
Sziasztok,
pár hete az asztalomon várja egy új 1043-as router, hogy kezdjek vele valamit. Az alaptézis, hogy vargalex-féle okosítás lesz rajta.
Több problémám is van:
- ez az első routerem, és a fórumban írtak inkább eltántorítanak a próbálkozástól, mintsem felbátorítanának. Talán ez a mandarin nyelvjárás lehet az oka, de nem értem a sorrendet, a beállítanivalókat, meg szinte semmit se
- nincs több nap időm a témában nyakig elmélyülni és optimalizálni a beállításokatEzek miatt fészkelte be magát az agyamba az a gondolat, hogy nemcsak virtuális, hanem fizikai segítséget kérek.
Arra gondoltam, hogy valamelyik fórumtárssal akár néhány sör elfogyasztása közben közösen beállítanánk a szükségeseket.A sör szükség esetén persze helyettesíthető más fizetőeszközzel is..
Ha volna erre jelentkező, akkor már csak az a kérdés, hogy a fő dolgok beállításához az én gépemhez kell csatlakoznia (MAC, miegymás miatt) vagy 90%-ig máshol is be lehet állítani és nekem már csak a legegyértelműbb dolgok maradnak a végére.
Tájékozódásképpen: a gépem Pesterzsébeten leledzik.
Persze lehet, hogy tök fölöslegesen parázok, mert valahol létezik egy olyan szájbarágós leírás, amiből még én is tudom, hogy most ezt és ide csatlakoztassak, most ezt nyomd meg, most ezen a képernyőn ezt és ezt állítsd át stb..
Hát, hirtelen ennyi, várom a záporozó on és off versenyzőket, de inkább az előbbieket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Projektor topic
- Formula-1
- E-roller topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest