- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kicsirics77
veterán
válasz
rudi77 #47962 üzenetére
ezért kéne feltenni olyan firmware-t amiben van webes felület és nem kellene kinlódni a telnettel
egyébként ssh is van tutira ha a belső háló megy.
itt nézelődj,bár gőzöm sincs milyen neted van -
vargalex
Topikgazda
válasz
rudi77 #47946 üzenetére
Szia!
Ha egy másik router után van, akkor esetlegesen csak a LAN interface statikus IP-jét kell úgy módosítani, hogy ne legyen egy tartományban az első router által osztottal. De semmiképpen ne állítsd át DHCP-re!
Szerk.: Ha azt akarod, hogy a TP-Link LAN interface-ja is az első routertől kapjon címet, akkor ennyi kell:
config interface 'lan'
option ifname 'eth0.1'
option proto 'dhcp'Aztán majd az első routeren megnézed, hogy mit kapott. Vagy teheted statikusra is:
config interface 'lan'
option ifname 'eth0.1'
option proto 'static'
option netmask '255.255.255.0'
option ipaddr '192.168.1.200'
option gateway '192.168.1.1'
option dns '192.168.1.1'De megcsinálhatod a teljes switch-re config-ot is.
-
siddis
őstag
-
raidx
őstag
válasz
rudi77 #27041 üzenetére
1, A neten található sebességmérők nem hitelesített mérőműszerek.
2, A szolgáltatód által megadott értékek inkább tekinthetők tájékoztató jellegűnek az 1510 kb/s-t tudni kell neki de nincs lekorlátozva, hogy akár 20%-al is többet tudjon.
3, Az adott időszakban végzett sebességmérés eredménye függ a hálózat pillanatnyi leterheltségétől.Nekem a netem szerződésileg 20/10 Mbs. Különböző mérések alkalmával átlag 21 Mbs feletti értékeket kapok. Le pedig átlag 9.7 az érték.
@mobal
Azt hiszem, minden frissítés/csere esetén meg van az esély a hibára. Ha sűrűn csinálom sűrűn van rá esélyem, ha ritkán frissítem ritkán van rá esélyem. Ha egyébként az eszköznek megfelelő cuccot raknám fel!
-
vargalex
Topikgazda
-
Kris87
aktív tag
válasz
rudi77 #26781 üzenetére
Hasonló szakadozós problémám volt nekem is, igaz firmware független volt, bármi volt a 1043-mon, szakadt kegyetlenül az adsl, pedig kivételesen jó vonalminőségem van (itt a központ párszáz méterre) és az előző tplink (741) stabil volt.
Aztán szereztem egy normális modemet, a szürke sz@r 360 r-t pedig elraktam olyan mélyre, hogy ne is találjam meg. Azóta egyszer sem szakadtam meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest