Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
válasz
Edgeri
üzenetére
Én is hasonlóval bajlódtam hétvégén, mert ugye T-nél nincs bridge mód a cisco-s eszközön. Mondjuk én megoldottam annyival, hogy mindent a TP-Link-re kötöttem, a EPC3925-ön csak az IPTV maradt, fixáltam a router ipcímét és átengedtem DMZ-n. Így kifelé is képes kommunikálni a megnyitott portokon és minden működik normálisan.
Kérdés: Melyik FW nyújt jobb wifi támogatást (sávszél, megbízhatóság, etc) a Gargoyle vagy az OpenWRT (pl vargalex féle)?
-
-
-
válasz
Edgeri
üzenetére
Szia!
A legcélszerűbb pedig a switch mód lenne, ugyanis akkor egy VLAN lesz az egész hálózatod, és csak így láthatja egymást minden eszköz!
Ha nincs switch módban a TP-LINK, akkor a Te gépedről távoli elérésnek minősül a TP-LINK admin felületének megnyitása, ergo ezt engedélyezni kell azon! Bár a külső hálózatból így se nagyon fogsz belátni a belsőbe (TP-LINK LAN hálóra), tehát mindenképpen switch mód kell neked!
Gyári fw-ről van szó, vagy vargalex build? Tehát...
Cisco IP: 192.168.1.1
Cisco subnet mask: 255.255.255.0
TP LAN static IP: 192.168.1.254
TP LAN subnet mask: 255.255.255.0A TP-LINK állítgatását úgy csináld, hogy közben csak az legyen a gépedre kötve, nem pedig a CISCO-n keresztül! A DHCP-t is kapcsold ki benne, de ez legyen az utolsó művelet, mielőtt átrakod a CISCO-ra, mert különben nem fogod tudni tovább csinálni IP nélkül! És természetesen IP átállítás után kellhet egy LAN kábel ki/be a PC-ből, hogy az is átálljon az új subnet-re!
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex