-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Kicsirics77
veterán
A legfrissebb gyári fw van rajta, a régebbivel is ezt csinálta. Valami ötlet?
ja ötletnek mondjuk kezdésképpen cseréld l e a gyárit openwrt-re de előtte tájékozódj hogy a nyomtatód támogatása ugyanúgy megvan-e
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Kicsirics77
veterán
értelme annyi hogy nem győzködlek tovább,teljesen felesleges mivel tényleg semmi érteme hogy ilyen vasad legyen
elég lenne neked egy d-link di-524 is erre amire használod........ .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
kérdezted mi okozhazja a hibát
én meg válaszoltam
lehet amiatt nem érted mert eddig nem jött elő
amikor én megvettem 1 hétig szenvedtem a gyári firm-el mire idejöttem és javasolták az openwrt-t
lecseréltem és majdnem 2 hónapig ment a router úgy hogy észre sem vettem hogy nekem ilyenem van
mivel semmi gond nem volt vele.
lehet a tp-link azóta javított a firmware-n de ezt erőssen kétlem.
ezért mertem javasolni hogy cseréld le az openwrt-re
de nem szeretnélek befolyásolni a döntésedben,csupán a személyes tapasztalatom modtam/írtam le.
OFF[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
rendben,szerintem nem fogsz csalódni mivel ha rendesen be van konfigolva max azt veszed észre hogy világít
teszi a dolgát ahogyan kell
egyébként meg ha új vásárláson gondolkodsz akkor a tp-link 3600 ami most jó vétel még.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Szia!
Onnan inkább egyiket se! 1043-as routerre vargalex fórumtárs készíti folyamatosan saját buildjét, és az itteniek 90%-a ezt használja, így ezt érdemes feltenned! Olvasd át a blogot, töltsd le a Neked megfelelő fw-t, és azt tedd fel!
-
MODERÁTOR
-
Kicsirics77
veterán
szia
ha frissen teszed fel az openwrt-t akkor a felhasználónén:root
jelszó meg majd az lesz amit te az első bejelentkezésnél megadsz neki
nincs alapértelmezetten jelszó beállítva..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
LetoAtreides
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a routeren fut valamim egy bizonyos porton (legyen mondjuk ez a port a 9876), akkor hogyan tudom azt megcsinálni, hogy erre a portra rá tudjak kapcsolódni, de ne a 192.168.1.1-es címről, hanem kívülről. Kicsit pontosítok a kérdésemen. Tehát fut valami a porton. Megcsináltam a port továbbítást. Kívülről rá tudok kapcsolódni a portra. Ha a hálózaton vagyok, akkor is rá tudok kapcsolódni a 192.168.1.1-es router IP-jén keresztül. Én viszont azt akarom megcsinálni, hogy ha a hálózaton vagyok, akkor is rá tudjak kapcsolódni a WAN IP címén keresztül. Ezt jelenleg valamiért nem engedi. Ha kívülről próbálom, akkor a WAN IP címet használva elérem a portot, de a belső hálózatról próbálva a WAN IP címét használva, nem érem el a portot. Hogy tudom beállítani, hogy mégis elérjem?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me.
-
hhx
tag
Szia!
Nekem is hasonló problémám van sajnos, találtam gyógyírt rá ami bevált. Egy régebbi wifi kártya van a laptopomban, Intel 5100 AGN.
Az eszközkezelőben állítsd be a speciális fülön, hogy a 802.11n üzemmód le legyen tiltva. Így lassabb a dolog, de legalább stabilan megy!
Remélem beválik nálad is.
hhx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest