Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggaben1
tag
Sziasztok
Most tuti mindenki azt gondolja hogy hiper trükkös leírás következik meg minden, pedig nem.
Én úgy csináltam hogy egy Mybook 500GB külső vincsi felét leformáztam ext3-ra.Vinyó rádug a routerrre és semmi más majd a ddwrt ui felületén felcsotoltam JFFS-ként (ezt a mount pointsnál ki tudod választani.
Majd az 5218-as hsz 9.pontjától leírtakat lépésről lépésre bemásolgatós módszerrel végig kalapáltam.Szépen felkúszik az opkg,majd azután a transmission.Ha ez megvan akkor a settings.json-t szerkesztettem winscp-vel.A lényeg hogy a következő sor így nézzen ki ha bármely gépről elakarod érni a torrent klienst, "rpc-whitelist-enabled": false ill."rpc-enabled": true,.A settings.json módosítása után mindíg kliens stop/start kell hogy a változások érvénybe is lépjenek, ezt a puttyban kiadott /jffs/etc/init.d/transmission stop majd /jffs/etc/init.d/transmission start parancsal érem el.
A kliens grafikus felületét valóban a router ip címe:9091 -es címen lehet elérni de a settings.json-ban bármely portot megadhatod erre célra (biztonsági okokból érdemes is megváltoztatni).
Én személy szerint a transmission remote GUI használom grafikus felületnek amit bármikor ráguglizva megtaláltok és letölthettek.Beállítása biztosan mindenkinek menni fog segítség nélkül is.Remélem tudtam segíteni.
Ui: Nem vagyok egy nagy hacker meg minden.Az openwrt-be pl. nekem beletört a bicskám. De megtudtam csinálni ,tehát nem egy atomfizika ez.Kitartás!!!
Firmware 15962. Router: ver 1.8Üdv Gaben
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
vargalex