Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomszi1

csendes tag

válasz vargalex #62395 üzenetére

Igen szerintem is valami hardveres gond lesz,ami előjön ezzel az fw-vel.Bár gondolom a dd is hasonló alapokon nyugszik mint az open.Bár az autógyártásnál az opel is ugyanazt csinálja mint a vw,mégis az egyikkel gond van a másikkal meg nem. :)
    Egyébként most hibátlanul teszi a dolgát,nem lassul be,lehet gyötörni (ftp nyomni rajta meg streamelni).
    Nem indulgat újra,nem szakadozik a wifi sem.Gyárival sem volt semmi probléma.
    Csak ebben nincs transmission kliens.A usb-s meghajtó kezelése még nem tudom milyen,de azt biztos,hogy csak egy particiót lát ntfs-nél.Sok helyen azt írják,hogy csak ext rendszerben működik normálisan.Én nem akarok ext rendszert használni.Nekem ntfs rendszerben van a cuccom és többnyire hd streamek.Fat 32 rendszerrel sem érnék semmit ha azt esetleg kezelné rendesen,mert ott meg 4 giga a fileméret határ.Mivel windows rendszert használok és az ismerőseim is,így nem érnék semmit egy ext-rendszerű külső vinyóval.Most egyelőre egy ntfs vinyó van ráakasztva,azt látja rendesen.Majd ideiglenesen rámásolom azokat a file-okat,amiket esélyesnek tartok,hogy használni fogok.Ftp-n keresztül belső hálón 5-6 megával olvas,írni 2-2.2 MB.
    Gondolom akkor a samba is hozni fogja ezeket az értékeket és egy 6-8 Mbites stream simán át fog szaladni a 10 Mbites upc uploadomon.Bár ahhoz,hogy legyen samba,ahhoz meg kell a VPN,mert kívülről az SMB-t még másképp nem tudtam elérni.Olyankor meg a vpn fogja korlátok közé szorítani a film streamelést. :(
    De remélem a upc adásának streamje amit el lehet érni,az azért átfér ezen a kis résen,mert azt hiszem,hogy ők 2 mbit körüli adatsebességel adnak.
    Jelenleg külső táp nélküli notesz hdd van rajta (talán 250-es vagy 500-as) és kap elég áramot,nem kattogott még,nem dobálta el.De amikor a hibajelenség volt a hálózattal meg meg a csomag letöltésekkel,akkor nem volt rádugva semmi fogyasztó az usb-re

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz vargalex #62395 üzenetére

Azám.
    Amúgy ha már, nálam is volt az a 841 ami néha read-only file systemre váltott : extroottal nem csinálja, illetve akkor, ha valami miatt nem jó az USB tápellátás. És ennek az USB-je is érzékenyebb. Szóval szerintem is hardver okozhatja ezt.

Új hozzászólás Aktív témák