Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Jocó@
tag
A vargalex1.1.7-ben lévő DLNA tényleg küszködött ezzel. Azt hiszem, hogy 1.0.24-es verzió. Azóta frissült sokat a miniDLNA.
Jelenleg 1.1.3-as verzió érhető el nagy bűvészkedések nélkül, azt tette bele suste az ő firmware-ébe (legújabb: 1.1.4).
Erről még nem tudok nyilatkozni, mert nem volt még időm élvezni az új verziót
Samba-n valóban látta/látja a külső fileokat.
Azt nem tudom kijelenteni, hogy nincs lag. Ez attól függ, milyen tartalmakat szeretnél nézni.
Ne felejtsük el, hogy ez az eszköz nem erre lett kitalálva. Az USB-s írás/olvasás amúgy is meglátszik a CPU használatban. Szerintem 720p-s tartalmat még nagy valószínűséggel nézhetsz vele.Mondjuk úgy, hogy láttam már torrentről kikölcsönzött avi-t, mkv-t, 1080-as filmet DLNA-t akadás nélkül stream-elni LG TV-nek.

WD TV Live is szereti 300 mbit-es wifi stick-el, DE ott akadt az 1080p. Gyanítom, hogy az 1 emelet szintkülönbség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Spórolós topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex