-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
axlfsi #43965 üzenetére
DLNA és TM:
Azért ne hasonlítsd össze azt, amikor PC-ről használod ezeket, a routeres használattal.PC:
+nagy erőforrás, szinte mindent elbír
-nagyobb fogyasztás (meg egész nap menjen a pc?)
-plusszban ennek is mennie kell, ha csak DLNA-n filmeznélRouter:
+kicsi fogyasztás (amúgy is megy egész nap)
+nincsen szükség plusz eszközre, a TV (vagy más lejátszó) közvetlen erről játsza le a médiákat
+bárhol bármikor a telefonoddal elindítasz egy letöltést, mire hazaérsz lent van a film, leülsz a tv elé és már nézed is
-kicsi erőforrásNa ezért jó az openwrt a routeren, és abból is a vargalex-szel a legegyszerűbb ezeket megcsinálni.
-
válasz
axlfsi #43965 üzenetére
"Koszi, jo otlet! Nem is ertem, miert nem godoltam meg erre, hiszen korabban a gyarival minden eszkoznek is fix ip-t adtam"
Gyanítom, hogy itt kicsit elbeszéltek egymás mellett! Szerintem wwenigma fórumtárs olyan fix IP-re gondolt, amit a kliensben állítasz be, Te viszont a statikus DHCP-re gondolsz, ahol a router admin felületén, a MAC címhez rendelsz adott IP címet, de ettől a kliens még DHCP kéréssel fog fordulni a routerhez!
Ha mégis én gondolom rosszul, akkor sorry!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest