-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
vargalex #28142 üzenetére
Tudom, nekem se teljesen kerek a dolog, de ez van...
Amúgy beszarás. 2 órára állítottam az IP kiosztást, erre iPhone-on annak rendje és módja szerint megszakadt kb. 1 másodpercre a kapcsolat a lejáratkor. Tesztelem még a gépeken, illetve a vinyón is, de ezen már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... A gyári fw-vel nem volt ilyen (mivel ott a fix ip-k nem is járnak le, bár ott meg néha a netet dobta el az iPhone-nál, ha nem maxon volt a WiFi jelerősség), de korábban már említettem, hogy a régi routerem ugyanezt játszotta, csak a hálózati vinyóval.
(#28149): Hagyd csak, hacsak nem böki az oldaladat. Beállítok valami nagyon nagy értéket, aztán kész. Most már nem fogok szórakozni vele, mert ez a firmware bejön eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged