Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉM
tag
Igen nekem is a crt tv sípolása jutott először az eszembe, ami engem is a mai napig idegesít. Meg néha az lcd monitor tápja is cicereg.
Az biztos, hogy bevonok többeket a tesztelésbe, aztán majd kiderül.
A beképzelésen már túl vagyok, mert pl, ha egy dir-600-as wifit kapcsolok be, akkor azzal semmi gondom, de ha közvetlen visszakapcsolom a 3600-at, akkor azonnal "égnek áll a hajam".Edenyke: Ez már tényleg védelem!
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Egy furcsa kérdésem lenne ezzel a routerrel kapcsolatban. Új talaj vagyok, még csak próbálgatom a beállításokat, meg is lennék elégedve, de arra lettem figyelmes, hogyha a wifi be van kapcsolva rajta, akkor olyan érzésem van, mintha valamilyen nem hallható zaj iritálná a fülemet. Olyan érzés, mintha be akarna dugulni a fülem, borsódzik a tarkóm és a fejem. Huzamosabb ideig megmaradni nem bírok a szobában, mindaddig, amíg ki nem kapcsolom a wifit. A router tőlem, kb. 3-4 méterre lehet, úgyhogy nem a fejem mellett van. Sajnos messzebbre, vagy a szobán kívülre nem tudom tenni a kábelek miatt. Próbáltam már, hogy csak 2,4Ghz, vagy csak 5Ghz-en használom, a transmit powert csökkentem. Azt is, hogy leveszem az antennákat róla, akkor is megmarad ez az érzés, csak a wifi lesz használhatatlan. Nagyon idegesítő ez a dolog, mert számomra így használhatatlan.
Bennem, vagy a készülékben van a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest