- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉM
tag
Igen nekem is a crt tv sípolása jutott először az eszembe, ami engem is a mai napig idegesít. Meg néha az lcd monitor tápja is cicereg.
Az biztos, hogy bevonok többeket a tesztelésbe, aztán majd kiderül.
A beképzelésen már túl vagyok, mert pl, ha egy dir-600-as wifit kapcsolok be, akkor azzal semmi gondom, de ha közvetlen visszakapcsolom a 3600-at, akkor azonnal "égnek áll a hajam".Edenyke: Ez már tényleg védelem!
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Egy furcsa kérdésem lenne ezzel a routerrel kapcsolatban. Új talaj vagyok, még csak próbálgatom a beállításokat, meg is lennék elégedve, de arra lettem figyelmes, hogyha a wifi be van kapcsolva rajta, akkor olyan érzésem van, mintha valamilyen nem hallható zaj iritálná a fülemet. Olyan érzés, mintha be akarna dugulni a fülem, borsódzik a tarkóm és a fejem. Huzamosabb ideig megmaradni nem bírok a szobában, mindaddig, amíg ki nem kapcsolom a wifit. A router tőlem, kb. 3-4 méterre lehet, úgyhogy nem a fejem mellett van. Sajnos messzebbre, vagy a szobán kívülre nem tudom tenni a kábelek miatt. Próbáltam már, hogy csak 2,4Ghz, vagy csak 5Ghz-en használom, a transmit powert csökkentem. Azt is, hogy leveszem az antennákat róla, akkor is megmarad ez az érzés, csak a wifi lesz használhatatlan. Nagyon idegesítő ez a dolog, mert számomra így használhatatlan.
Bennem, vagy a készülékben van a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest