- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Sziasztok, van egy Wdr 3600-em gargoyle-val, tudok én mellé 4G usb modemet pattintani a Digi simhez? Ha igen melyik typ ami 100% megy?
-
GIJoe
addikt
Minden sikerült köszönöm, pár gyors kérdés: Tudnátok e ajánlani USB táplált HUBot, úgy látszik nem bírja el a külső HDDm egy sima USB port, belassult.. szinte megfagyott. Másik: Kb mit bír el sebességben, mármint torrent fel le (max 4-5et osztok meg) (Digi 100/100) netem van.
-
GIJoe
addikt
Vajon miért nem tudom kikapcsolni azt hogy az 5Ghzes rádión sugározzon a router?
(suste/HeadLess@OpenWrt@0.7 Barrier Breaker 14.07)
OpenWRT néven jelszómentesen osztja a netem, bármit állítok jelszó stb, minden hatástalan... -
GIJoe
addikt
Van nekem is 1 ilyen csoda masina, melyik fwt, tudnátok ajánlani a következő célokra: (100/100 Diginet) alap internet szolgáltatás a családnak, torrent +ftp a tartalmat leszedni... Jelenleg egy Gargoyle 1.90es exp van rajta, ha valami spéci műveletet kell e miatt, az is érdekelne...
A router USBje elbír e maga egy notebook hddt, v táp-ellátnom kellene? -
GIJoe
addikt
Üdv, épp most brickeltem a dobozt, open wrtről szerettem volna a gyári fw re visszaváltani, de nem jött össze.
Most csak villog a drága a mtd -r write /tmp/fw.bin firmware parancs után lefutott az update, és azt írta cant erase the firmware... Van e esélyem életet lehetni belé, van e működő Jtag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diablo IV
- Crypto Trade
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest