-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
válasz
szektamokus #1098 üzenetére
Sajnos azt kell mondanom, hogy elképzelhető...pedig én tényleg nagy megelégedéssel használom, de térerő tekintetében az Edimax BR-6204Wg lekörözte, pedig nem mai darab..
Van egy 730-as range extenderem, valami nagyon szutyok antennával, zongorázni lehet a különbséget a 730-as javára. Tudom az elsősorban egy repeater, de akkor is...
De mondom, nálam tökéletes, 38-as falak vannak, vasbeton födém, mindenütt van használható jel, nincs szakadás. Csak a körülmények nagyon meghatározóak lehetnek... -
SteveBeard
senior tag
válasz
szektamokus #1096 üzenetére
A hozzászólásokból azt vonom le, hogy elég nagy a szórás. Nekem nincs gondom vele, de a 1043-as is stabil volt. A hatótávolság nagyobb, mint a 1043-as routeré volt, viszont kisebb, mint a régi egy antennás edimax hatótávja. Olyan, mintha a hatótávolság arányosan csökkenne az antennák számának növekedésével. Ez lakáson belüli tapasztalat.
A digistreet árait vettem alapul... -
SteveBeard
senior tag
válasz
szektamokus #1094 üzenetére
E kettő közül egyértelműen a 3600-as...
...csak 3000 Ft a különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest