- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
-
adamka16
őstag
Szerintem is pocsék a wdr 3600 wifi. Gyenge az antenna, igaz ledobtam róla és rátettem az 1043-as antennáit, ezzel jobban szór szerencsére, de pont tegnap volt nálam egy gép javításon és amíg nem találtam meg hozzá a lan drivert addig 722N-el neteztem rajt, ami ugye hivatalosan 150mbps-re képes mimo nélküli N adapter. Tapasztalatok alapján legrosszabb esetben is kb 4-5 méterre az 1043-tól is tudni szokta a 150mbps-es csatlakozási sebességet valamint a gyakorlati 10-10,5 Mbyte/s másolást lan felől, de ez... ugyan ezzel az adapterrel 72mbps csatlakozási sebességet írt, és valóban nagyon lassan másolt is wifi-n. Kipróbálom még ma, hogy mit szól ahhoz ha ugyan így kikapcsolom az 5ghz wifit és a gyári antennákat visszateszem rá, hogy gyorsul-e valamit vagy marad ugyan ilyen. Ha marad ugyan ilyen csiga tempóba akkor lesz egy eladó 3600-asom mert ez katasztrófa.. 4-5 éves technika majdnem úgy néz ki, hogy jobbnak bizonyul a gyakorlatban. Egyedül az szól mellette, hogy modernebb chip van benn 4* annyi memóriával, de semmi több.
-
nem nagyon érdemes összehasonlítani wifi tekintetében a két routert, hiszen az egyik csak g szabványos és 2.4 GHz képes, a másik pedig n szabványos és dual band, így 2.4 és 5 GHz sávot is tud, és annak megfelelő osztott antennája van; 2*2 dBi 2.4 GHz és 2*3 dBi 5 GHz.
esetleg sebességben is hasonlítsd össze, már ha van megfelelő ellenoldalad, és az újabb router az ötszörösét fogja tudni wifi sebességben, cserébe fogékonyabb az akadályozó tényezőkre az 5 GHz, de ez a technológia/frekvencia sajátossága.
amennyiben minden eszközöd n szabványos, úgy mehet az n only mód, de ha van régebbi g szabványos is, akkor kell a mixed.
amennyiben minden eszközöd 40 MHz képes, úgy mehet csak arra, ellenkező esetben kell a 20 MHz is, de a 40 MHz dupla sávszélességet jelent.
maradhat alapon, ha nincs eltérő elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest