Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
köszi a tippet, kipróbálni még nem tudtam de ha sikerül foglalkozni vele majd jelzem nekem megy-e. bár tartok tőle hogy nálam se fog. ez amugy teljesen normális, vagy simán bug hogy a final BB alapból nem működik a 11 feletti csatornákon? Vargalex féle openwrt-ben Alex hekkelte meg hogy működjön? Mert az teljesen jól működik ilyen téren.
Mellesleg Suste, szerintem nincs abban semmi erőltetés hogy európában az eu-ban használható csatornákon (1-13) akarja valaki használni. Nem az usa-ban élünk, és usa-only eszközöm sincs. Sőt, az egy nokia 5800-on kívül mindegyik ment még a 14-es csatornán is a gyári fw-t japán régióra állítva. Na mondjuk az már tényleg kicsit túlzás
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest