Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bujtika
újonc
válasz
Intruder2k5 #8105 üzenetére
Köszönöm, igen arra gondoltam, hogy közvetlenül átdugva lehessen elérni. Az eredeti elképzelés az volt, hogy lenne az usb vinyón egy ntfs partíció, amivel ha kevésbé hatékonyan is, de elbánik a router, a windows alatt pedig gond nélkül írható/olvasható. Ez teljesen beteg ötlet volt?
Másik kérdés, szépen felkonfiguráltam mindent: torrent, samba, ftp, wifi, stb. Van a 640-es vinyón 500 GB film/zene. Úgy láttam, hogy a korábban ajánlott vargalex particionáló/formázó ezt legyalulná első lépésként. Hogyan tudnék új partíciót létrehozni a meglévő mellé, a szabad területből? Gondolom az fdisk-nek ez azért nem megy....
Bujtika
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyomtató topik
- Tőzsde és gazdaság
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- EAFC 26
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest