-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
A routerrel torrentezve nem fogod tudni kihasználni a sávszélességed, hamarabb elfogy a kraft. A 250+ torrent menni fog, csak úgy kell beállítani, hogy a torrentenkénti és a max. szálak mennyisége ne fogja meg.
Ha a mag szabályrendszeréről van szó, ott sem követelmény, hogy a 250+ torrent aktív legyen, csak megosztva kell lennie.
-
Tim72
tag
Ahol lehet használj kábelt. Wifi ugyanis mindkét eszköztől függ. Nekem laptoppal lejön az 50Mbps (ennyi a névlegesem), míg tableten már láttam 30Mbps-et is, de nálam 13Mbps a jellemző. Ugyanez egyébb eszközzel is előfordulhat (pl tv)
Kábelen a felmountolt hdd elérése is gyorsabb.
Torrenttel ês némi állítgatással egy pc-t is meg tudsz fogni.
Azt meg tudod csinálni, hogy egyszerre több van seed-ben, de egyszerre nem nyomod valóban mindet. Iletve adott aránynál automatikusan befejezheted a seed-et.
Gondold át, hogy naponta mennyi adatot töltesz le, milyen arányt akarsz elérni, és számold ki belőle a szükséges sávszélességet. Szerintem közel nem kell, hogy kihasználd a net-ed fel irányban 24 órában. Ha mégis, akkor szerintem nem ebben a struktúrában (és költségvetésben) kell gondolkozz, hisz ezeket a sebessegeket a rajta lévő usb-s kapcsolat már le fogja tudni.(Mellékesen, ha al fel csatornádat teljesen kihasználod, akkor a lefelé lelassul, és ez igaz fordítva is)
Ha a 3600-ast kihajtod teljesítményben, szerintem a 4900at is ki fogod hajtani, hiába erősebb.A kérdés, hogy a routeren +x% teljesítmeny, vagy a golyoid számítanak jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- DUNE médialejátszók topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- OLED TV topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Ps dualsense edge controller
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest