- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
válasz
ssarosi #5192 üzenetére
Feladtam.
Vargalex féle openwrtvel a wan hajlandó ismét csatlakozni ip cím váltáskor (a gyári firmwareval nem), de a wifije (csak G, 5 GHz kikapcsolva) ha titkosítást használok 3-5 perc után megszakad és nem is csatlakozik vissza. Újra kell indítani a routert.
Érdekes hogy titkosítás nélkül nem szakad, de ki fog állandóan mac címeket állítgatni?Megy vissza a gyári firm, garanciában visszaküldöm és levásárolom - ha belemennek.
Szívtam már eleget a tp-link csodákkal (Num 1 of China), mást kell keresni helyettük.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
ssarosi #5192 üzenetére
2 évig volt 1043nd-m, chelloval mindig szakadt a net torrentezéskor, gyárival, dd-wrt és vargalex felével, az első volt a legszörnyebb, a többi kettő már jobb, de azok is szakadtak torrent mellett, pár ismerősöm 1043-asa is ugyanúgy szakad chelloval, de igen, a wifije tényleg erősebb.
A 3600 gyárija a 1043-nál megszokott hulladék, az első szakadás 5perccel beüzemelés után volt, a 8.percben már bootolt vargalex fwje, azóta egy szakadás sem volt február óta, pár napja pedig vki linkelt egy 100 nap feletti uptimeot.Vargalex remek fw-ket készített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest