- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicu21
tag
Én NTFS-sel használom, nekem olyan 2-5 Mb/sec.
Nálam a titok ott volt, hogy amikor csatlakozott a HDD, azt a 8081-es felületről csimáltam, ami, ha jól következtettem a rendszer indulásánál mountolta-be, ami a talán a rendszer fülön látható. Itt mögéírta sync kapcsolót, amit ha kiveszel, akkor nagyságrendekkel emelkedik a sebesség (nekem pár 100 kb-ről ment fel 2-5 Mb-re) -
Lehet előbb utóbb alternatíva lesz még az NTFS is, már több Embedded rendszeren próbálkoztak Paragon, illetve újabban Tuxera NTFS driverrel, és az eredmények elég kellemesek.
Bár én nem próbáltam még, egyelőre maradtam az ext3 mellett, de Tomato-ban is elérhető már, ARM-en mindkettő, régebbi típusú routereken csak a Paragon, de aki próbálta, azt mondja gyorsabb mint az ext3.
Innentől csak az a kérdés, hogy hogyan kerül bele a firmware-edbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest