Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaaka
tag
Felmerült egy újabb probléma.
A routerre rá van dugva egy winyo amin két partició is van. NTFS/ext4.
Mind a két partíciót tudom kezelni,a rajta levő képeket, videókat lejátssza.
Viszont 750KB-nál nagyobb dolgokat nem tudok a hálózaton keresztül áttölteni rá.
Azt irja ki, hogy a share lemezen nincs elég hely.Hozzá teszem 800Gb szabad területem van.
Ötlet?
-
akaaka
tag
Sziasztok!
Napokban lecseréltem a gyári firmwaret Openwrt-re.
Patent minden, egyedül az xboxomnak szüksége lenne egy Virtual Servers service ports kiosztásra.Ezt nem találom Luci alatt.
Csatolok egy képet,hogy hogyan is nézet ki a gyári fw alatt.
Hol találom pontosan???? -
akaaka
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek.
A routeremen gyári firmware van, usb-n csatlakoztatva van rá egy winyo,
Működik minden flottul, csak egy apró gondom van. Folyamatosan megállás nélkül forgatja a winyomat.
Még akkor is ha nincs adatforgalom.
Van erre valami megoldás, beállítás,hogy egy idő után lekapcsolja nekem.Köszönöm
-
akaaka
tag
Sziasztok!
Srácok, egy kérdés!
Ha a router usb csatiára rakok egy usb elosztót, amire rádugom egyszerre a nyomtatót és egy hordozható vinyot, azt tudja majd egyszerre vagy felváltva kezelni a routerem? -
akaaka
tag
Sziasztok!
Két hónappal ezelőtt vásároltam meg a routeremet.(TL-WR842ND)
Minimum heti egy alkalommal ledobja az összes csatlakozott eszközt magáról és nem szolgáltat netet.
Ilyenkor egy áramtalanítás majd a Quick Setup konfigurálása után áll helyre a netem.
Firmware frissítés megvolt (3.14.2 Build 130628 Rel.37450n) van vent.Visszaolvasgatva a forumban,nem igazán találtam erre a dologra orvoslási módot.
Vagy nem találtam??
Kérdésem az, szerintetek ha visszaviszem garanciális szervízbe tudnak majd vele valamit csinálni, vagy elhajtanak melegebb éghajlatra, hogy ez nem hiba.
Ötlet, tapasztalat??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- Apple Whatch SE 2.generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest