- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
berVi
senior tag
nah, így 5 perc keresgélés után megtaláltam a témanyitás linkjét (látszik, hogy sűrűn fórumozok itt)... szóval:
van itt valaki, akinek ilyen adaptere van? ha igen, meséljem nekem legyen szíves a tapasztalatairól. ami érdekelne:
- stabilitás (pl. szakad-e időközönként)
- hatótáv (erről csak jót olvastam eddig)
- sebesség (erről semmit nem találtam, a névlegesen kívül), jó lenne, ha az a 300mbps nem csak papíron lenne 300...
- windows 7 telepítés-használat (elvileg semmi gond nincs, a vista driverekkel mennie kéne)
- windows xp telepítés-használat
- linux telepítés-használat (ez elvileg még problémás, de kevésbé érdekel), disztró mindegy, ha egyikben megy, másikban is megoldható+ sok helyen írták, hogy a mellékelt usb kábellal jobban hasít. na jó, ez logikus, mert az usb csatlakozó általában eldugott helyen van, de ha nem muszáj, nem vezetem ki valahova, tehát az is érdekelne, hogy simán a gép hátuljába dugva hogy megy.
egy wrt320n-hez lenne. ha szerintetek nem jó (remélem, ilyen nem lesz), érdekelne, mit ajánlanátok helyette. nem szeretnék vagyonokat költeni rá, ez meg csak 5k.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest