Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
#48584626 #2048 üzenetére
Nekem is pont ez a tapasztalatom, 23 éve nyomom ezt, az első munkahelyemen még volt 1 darab műszaki rajzoló, de már neki is inkább csak a doksik rendezése volt a feladata.
Engem már abba neveltek hogy önállóan megcsináltam a modellt, rajzot bármit és ez mindenki felé elvárás volt.
Persze autóipari multinál volt olyan hogy félkészre tákolt design-t vettünk át pl franciáktól, akkor 3-4 hónapig az egész csapat a modelleket pofozta, utána meg fél évig a GD&T-t nyomtuk/rajzoltunk, tűrésmezőt számoltunk meg a beszállítókkal egyezkedtünk hogy hol mekkora tűrés meg hány szigma fér bele.
Persze a mostani helyemen is van az anyacégnél az őskorból megmarad pozi, de annak meg elég egyszerű oka van, kint erős a szakszervezet, a nyugdíj előtt álló kolléga aki lehúzott 25 évet a cégnél horribilis pénzbe kerülne ha kirúgnák, ezért olcsóbb a nyugdíjig adni neki a fizetést és még dolgozik is valamit, aminek persze nem sok köze van a konkrét pozihoz, de hivatalosan áthelyezni más munkakörre megint csak macera.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest