Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Szerintem az NVIDIA szinte garantaltan nagyhal fog maradni az AI teruleten, persze tortenhet valami varatlan, de jo esellyel fontos szereplok lesznek.
Nekem efelől semmi kétségem, afelől igen, hogy a konkurenciához képesti túlárazottsága mennyire indokolt. Mennyi az árfolyamból a mánia és mennyi a valós fundamentum. Az nVidia drága-e ennyiért vagy a konkurencia olcsó.Egyébként érdekes lenne belelátni a parádés jelentésben szereplő számok mögött mi van, pontosan mi húzta meg ennyire az eredményt. Pl. Kínába már csak butított chipeket adhatnak el a zöldek elvileg. Ha jól értem volt egy időablak amíg a régi "rendeset" nem szállíthatták, az új meg csak nemrég jött ki. Lehet onnan jött a várakozásokon felüli bevétel?
-
j0k3r!
senior tag
Én abból indulok ki, hogy ha tényleg az AI lesz a következő pár évtized hatalmas durranása (ipari forradalom szerű), akkor az ki fogja termelni a konkurrenciát. Ha meg az Apple, Microsoft, Amazon, Meta, stb. fejével gondolkodok, akkor nem biztos, hogy szeretnék kiszolgáltatva lenni egy cég fele, tehát biztosan meg fogják próbálni valamilyen szinten minimalizálni ezt a kockázatot. Nem tudom hogyan, de ezek nem hülyék és valószínűleg több tíz billió dolláros piacról beszélünk évtizedes távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest