- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Dare2Live #17615 üzenetére
Illetve hatalmas szórás az árakban. Én nemrég kértem ajánlatot ereszdeszka festésre. Egyik 1,9 M-t adott anyaggal (ami alapjában véve festék), saját bevallás szerint 5 napos meló. Ha erre 3-an jönnek is, az napi 125 000 Ft-os bér fejenként, kb. 16 000 Ft-os órabér festésre. Kicsit túlzásnak érzem... Másik szaki ugyanerre 650 000 Ft-ot mondott úgy, hogy a csöpögő csatornákat is megjavítják + eltört cserepeket kicserélik a tetőn. És utóbbinak is ismerem a munkáját, dolgozott ismerősnél. A két ajánlat között hogyan lehet 3x árkülönbség? (Némileg megvan a magyarázat is: a drágább csak ősszel ér rá, tehát teli van melóval, az olcsóbb pedig másnap tudott kezdeni, tehát nem volt melója. Csak honnan szerez ennyi melót egy drága brigád, amikor állítólag az építőipar "haldoklik"?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest