Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
polonic #19324 üzenetére
Majdnem a maximumon áll (kb. 90-95% a nívópálcán). 1 hónapja használom, ~1200km van benne. Fele-fele város és vidék (pálya is).
#19345 polonic
Igen, sajnos ez ilyen (nem értem, miért nem maradhat a guminyomás kijelző).#19363 polonic
Szerintem is jóDe a hang az valami borzalom, azt azonnal kikapcsolom
Biztos rájöttél már, de ha a navigáció megy, a középső kijelzőnek van olyan állása, hogy a következő kanyart az is mutatja. Szerintem ez is egy jó feature...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest