-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Első havas napom a Toyóval. Jól derekasan meg is szopatott!
Vezető oldali ablaktörlő elég nagy felületet töröl, hát sok havat tolt ki oldalra, ahol az egyre csak szaporodott. Blokkolta is a lapát mozgását, szépen fél centinként beljebb esett a végpont. Igen ám, de az egész kar elmozdult a forgató csonkon, így ellentételezésként a másik oldalon, motorház felől meg tovább kiment. Elment a szinkron egyre jobban, míg nem középen faszául összeakatd a két lapát. Csúcsforgalom, havazás, hol a retkebe álljak meg???
Pirosnál megoldottam. B+, egy harmatos fófing odébbfújja kis túlzással, olyan lazán mozgattam a kart a csonkon, hogy nem is meglepetés. Na jó, gyerünk tovább.
10 perc múlva az eset megismétlődött, ám ekkor már enyhe volt a havazás, és NEM GYŰLT fel a hó, nem blokkolta a lapát mozgását. Ennek ellenére az megismételte a mutatványt a Rákóczi híd előtt. B+
Aztán 10 perccel később, minden előzmény nélkül ez történt, ezt már le is fényképeztem:
Ezen már legalább hangosan röhögtem, majd azért persze anyáztam is. Azért ezek a buzi japók kissé alacsonyra vették a tűrését az ablaktörlőnek, már előre félek, nyáron egy nagyobb bögöly vagy cserebogár nekimegy aszélvédőnek, ott döglik meg, az ablaktörlő meg megmakkan miatta.
Most menjek vaskos Deákokért megcsináltatni ezt a szart? Házibarkács ötlet?[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.