Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• paljani

aktív tag

válasz fatpingvin #68 üzenetére

miután irónia nélkül leírtál egy olyan szókapcsolatot mint "balliberális elnyomás és véleményterror", nehezen tudom elképzelni hogy lenne önálló gondolatod amit nem a közmédiából szívtál magadba.

— mi köze van a gondolatoknak és/vagy azok tartalmának azok eredeti forrásához? És egy általad feltételezett (esetleges) reláció milyen módon befolyásolja a “beszélgetésünket”? Egyszerűbben, hogy biztosan megértsd: hogy jön ez ide?

ez a válasz meg csak igazolta hogy nem csak realitásérzéked hanem önreflexiód sincs, nekem meg hangulatom nincs ahhoz hogy ilyan hülyeségekre pazaroljam az időmet. ez nem vélemények kérdése, szval tök felesleges úgy beszélni róla mintha az lenne.

— Hogyan igazolta pontosan (értsd: tény- és okszerűen levezetve) a válaszom a “realitásérzékem” és “önreflexióm hiányát”? Mit jelent az, hogy “vélemény” és mit nem? Milyen alapon döntöd el, hogy valami “nem vélemény” és “nem éri meg az idődet”? (Halkan megjegyzem, hogy alapvetés ha explicit nem állítja az ember másként, akkor a saját véleményét mondja. Didaktika.)

de persze nyilván ebből semmi nem fog átmenni mert szentül meg vagy győződve róla hogy én vagyok a hülye, hát legyen. igazából olyasvalakitől aki teljesen komolyan képes egy ilyet leírni, el is várom hogy rossz véleménnyel legyen rólam és arról amit én képviselek.

— Én nem hülyézek random embereket a fórumon, meglehet neked sem kéne (indirekten se). Az, hogy mit képviselsz (még?) nem derült ki.

Új hozzászólás Aktív témák