Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy válaszoltál. Láttam ezeket, amiket linkeltél, de a te gyakorlati megvalósításod nagyon megtetszett és soronként szerettem volna megérteni és átültetni. De valószínűleg ez mégsem ilyen egyszerű, meghaladja az én képességeim.
Engem az zavar a hex2bin()-ben, hogy nem értem az eredményét, miért csak (látszólag?) azt a 2 értéket alakítja át?
00|00|00|00|03|73|f2|a7 -> s�
Vagy az echo nem ír ki olyat, ami nem olvasható string? De akkor miért nincs 0xA7, alias § nálam, ž netes környezetben? Csak az angol ABC és számok?
A másik problémám, hogy megnéztem a hash részt, a HB-s változat hexaban ugyanazt az eredményt adja, a RAW opcióval meg csak talán, az értelmesen olvasható ASCII része stimmel, a többit egyelőre nem tudom...lehet, hogy csak megjelenítési gond, ugyanúgy megenné és kiköpné az eredményt... az online PHP futtatós oldal ebben nem barátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest