Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy válaszoltál. Láttam ezeket, amiket linkeltél, de a te gyakorlati megvalósításod nagyon megtetszett és soronként szerettem volna megérteni és átültetni. De valószínűleg ez mégsem ilyen egyszerű, meghaladja az én képességeim.
Engem az zavar a hex2bin()-ben, hogy nem értem az eredményét, miért csak (látszólag?) azt a 2 értéket alakítja át?
00|00|00|00|03|73|f2|a7 -> s�
Vagy az echo nem ír ki olyat, ami nem olvasható string? De akkor miért nincs 0xA7, alias § nálam, ž netes környezetben? Csak az angol ABC és számok?
A másik problémám, hogy megnéztem a hash részt, a HB-s változat hexaban ugyanazt az eredményt adja, a RAW opcióval meg csak talán, az értelmesen olvasható ASCII része stimmel, a többit egyelőre nem tudom...lehet, hogy csak megjelenítési gond, ugyanúgy megenné és kiköpné az eredményt... az online PHP futtatós oldal ebben nem barátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest