- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
cinemazealot #14 üzenetére
Köszi! Nem az olvashatóság volt a gondom, hanem, hogy nem adott egy akármilyen karaktert a tartományon kívülről, nem voltak az elején a üres (vagy egyéb értelmezhetetlen, stb...) karakterek a 0x00-k (v. 0x03) miatt. Lepróbáltam újra és most a onecompiler oldal is úgy adja vissza, hogy vezető semmikkel és a hosszellenőrzés szerint is 8, így már érthetőbb lenne...de mi történt tegnap óta?
Tegnap is csak bemásoltam a prg-d, és amikor egy változó kapott értéket, akkor kiírattam.
De lehet, hogy saját magam vezettem meg valamiért...echo-val néztem.
Ahogy látom voltak változások a PHP verziókban ebben a függvényben is, a onecompiler meg nem írja, hogy mennyire frisset futtat. A https://www.w3schools.com/ oldal is levágja a 0x00-kat, mint tegnap még a onecompiler. Tudom, telepítsek. Ma már megtaláltam a var_dump() függvényt...
onecompiler:
var_dump(hex2bin("000000000048656c6c6f")). "\n"; -> string(10) ".....Hello"
w3schools:
var_dump(hex2bin("000000000048656c6c6f")). "\n"; -> string(10) "Hello"
A pontok szóközöket helyettesítenek, csak a fórummotor kiszedi őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest