Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Cseréld le a legújabbra A TC-t Total Commander 9.0a . Nekem azzal megy az 1,09-es.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
TRob1
veterán
Nem is ezzel van a baj... de 7 év alatt azért csak foltozgattak vmit rajta. Pl. ki tudja hány biztonsági rést javítottak ki. Na ezért érdemes (fontos) frissen tartani mindent, nem feltétlen az új funkciók miatt.
Annyi változás volt azóta, hogy végig se lehet olvasni.¤ R'n'R ¤
-
Kékes525
félisten
Ezt nézd át:
Total Commander :: View topic - New plugin available: Cloud (access to Box, Dropbox, etc)
-
Doky586
nagyúr
Tudod ha nem jelölsz ki feleslegesen extra könyvtárakat, hanem default módon telepíted (next next ok) a user default könyvtárába (c:/users /kispista /appdata /Roaming/ ghisler/), akkor minden user a saját egyéni kinézetét és TC beállításait használhatja problémák és az általad leírt hibák nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
A Revo Uninstaller Free-vel szedted le? Nem ugyanaz: Revo Uninstaller - compare prices & features hatékonyabban tisztít a pro. Szerintem érdemes megvenni. Nekem megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest