Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbáltam, teljes eltávolítás, majd újraraktam a Program Files-ba, semmi változás nem történt... Viszont ezzel a x64DisableRedirection=1 sorral sem vagyok kibékülve... Ugyan így megtalálja a System32 mappában azokat a fájlokat, melyeket, ha nincs bekapcsolva ez az opció, nem mutat. Ellenben, ha be van kapcsolva, akkor néhány dolog meg nem működik...
Próbálja már ki valaki, hogy bekapcsolja ezt a lehetőséget, bezárja a TC-t, majd újra elindítja. Ilyenkor bármire kattintva jobb egérgombbal, nem jön elő a Tulajdonságok menü, valamint ugyan csak a jobbklikkes menüből az "Beállítás asztali háttérképként" opció nem működik (W7)... "Az osztály nincs regisztrálva" üzenetet kapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest