- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
válasz Anubis_9 #4971 üzenetére
Nem, a Toshiba jelenleg egyetlen modelljére sem ad zéró pixel garanciát, de biztos forrásból halottam olyat, hogy egyes családoknál bevezetésre kerül majd a későbbiekben.
Cserébe mellékel a dobozban egy külön nyomtatványt a Class II pixelhibapolitikáról.
A pixelhibáról senki nem tehet, sz*r a technológia. Mi ha belefutunk és a gyártó nem cseréli, apróbb ajándékokkal (pl. pendrive) kompenzáljuk, hogy így jártunk.
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Anubis_9
őstag
válasz Anubis_9 #13860 üzenetére
Közben megtaláltam a kérdésemre a választ.
Más: jár garanciavesztéssel, ha ODD helyett SSD-t teszek a laptopba (vagyis megbontom a házat)?
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
sveczo
tag
válasz Anubis_9 #13963 üzenetére
Youtobe-ról ment a mese. Előtte jó volt. Fiam mese közben kapcsolta ki a wifit. Vissza kapcsoltam és azóta nem tudok csatlakozni a wifihez. Router tuti jó. A mobil megy wifiről. A laptop semmi féle hálózatot nem lát. Megosztottam a mobilnetet de azt a hálózatot sem látja. Remélem érthetően fogalmazok
Ez még egy 2007ben vásárolt laptop. Nem egy mai darab[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
válasz Anubis_9 #13979 üzenetére
Feltettem a legújabb, hivatalos WIFI drivert, most így néz ki... Összességében így sem jó a helyzet... Ötlet? Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
dodopek
addikt
válasz Anubis_9 #14034 üzenetére
Egy jó tanács hozzá. A csavarokat rendszeresen ellenőrizd, különösen a az akku melletti két szélsőt. Ha azokat elhagyod(márpedig minden harmadik gépből kiesnek), a zsanér rövid időn belül eltöri a top assy-t. Ha csak a DC-in csatlakozójánál van elrepedve, az sima ügy, de ha már teljesen eltört, az nem biztos, hogy garban kezelhető. Tehát jobb az óvatosság.
-
Evil Snowman
őstag
válasz Anubis_9 #14034 üzenetére
Jó választás volt. Anno nekem is mondták a hülyeségeket az ismerősök, hogy így-úgy rossz a Toshiba, meg nem vesznek olyan laptopot, aminek benne van a nevében a HIBA etc. Ilyenkor csak ezt a wikipedia részltet szoktam nekik elküldeni:
"Toshiba launched the Toshiba T1100 in 1985, and has subsequently described it as "the world's first mass-market laptop computer".[6] It did not have a hard drive, and ran entirely from floppy disks. The CPU was a 4.77 MHz Intel 80C88, a variation of the popular Intel 8088, and the display was a monochrome, text-only 640x200 LCD. It was followed in 1987 by the T1000 and T1200. Although limited floppy-based DOS machines, with the operating system stored in ROM, the Toshiba models were small and light enough to be carried in a backpack, and could be run from lead-acid batteries. They also introduced the now-standard "resume" feature to DOS-based machines: the computer could be paused between sessions without having to be restarted each time."
Szóval előbb veszek egy olyan gyártótól lapost aki több mint 30 éve ezzel foglalkozik, mint valami noname Acer vagy Lenovo fosadékot.
-
Janou
Topikgazda
-
nagyúr
válasz Anubis_9 #14669 üzenetére
Vigyázz rá, mert lassan nem lesz alkatrész, vagy drágulni fog, mert kifutott termék.
A zsanérok alsó csavarjait 2 hetente ellenőrizd, hogy nem lazultak-e ki. Ha igen, rá kell húzni, vagy törhet a felső burkolat.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
nagyúr
válasz Anubis_9 #14673 üzenetére
Meg is válaszoltad. Nincsen "Spórolás" szinten ki lett hagyva, ha kiveszed az akkut, konkrétan azzal "reseteled" a BIOS-t. Szóval szívás ha mondjuk tönkremegy az akku ennél a típusnál, mert ha zárlatos, nem indul miatta a gép, ha meg kiveszed, hogy tudd használni, a dátum/idő/BIOS beállítás mindig default lesz.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Politika
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- Beszámítás! Acer Nitro AN17-41-R8PP GAMER notebook - R7 7735HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 FHD notebook - i7 1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Asus Vivobook Pro 15 OLED notebook - R5 5600H 16GB RAM 512GB SSD AMD Radeon Graphics W11
- Beszámítás! Gigabyte Aorus 15 YE5 GAMER notebook - i7 12700H 16GB RAM 1TB SSD RTX 3080Ti 16GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest