- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Mostanában szemezgetek egy Toshiba Satellite A300-1NO laptoppal. Mivel hosszú távon gondolkozom, az merült fel benne, hogy vajon 1-2 év múlva, amikor lecserélném a benne lévő DVD írót egy blu-ray íróra, vajon kezelné-e ezt a gép? Felismerné egy új BIOS-szal?
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani vki, hogy a Toshiba ad-e 3 napos pixelhiba garanciát a laptopjaira? Ez érdekelne kifejezetten: Satellite A300-1NO
Fontosnak tartom ezt a problémát, mert amikor a 22 colos monitorom vettem, csak az ötödik lett pixelhibamentes.
Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Mint L50-B tulajdonos kérdezem, meg tudja valaki mondani, pontosan mit takar a SECURE BOOT beállítás a BIOS-ban? Érdemes kikapcsolni? Mert alapból engedélyezve van... Így eléggé válogat, hogy melyik bootolható USB-ről hajlandó elindulni...
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
válasz Anubis_9 #13860 üzenetére
Közben megtaláltam a kérdésemre a választ.
Más: jár garanciavesztéssel, ha ODD helyett SSD-t teszek a laptopba (vagyis megbontom a házat)?
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Toshiba L50-B laptopom van, a gondom a következő: UTP kábellel netezve tökéletes a letöltés. WIFI-re csatlakoztatva azonban olyan, a letöltési sebesség görbéje, mint a fűrészfog. Mi lehet a WIFI-vel a gond? Az eszközkezelőben sehol sincs sárga felkiáltójel.
Köszi!
-
Anubis_9
őstag
válasz Anubis_9 #13979 üzenetére
Feltettem a legújabb, hivatalos WIFI drivert, most így néz ki... Összességében így sem jó a helyzet... Ötlet? Köszi!
-
Anubis_9
őstag
válasz intensa_man #13981 üzenetére
Szia! Megpróbálom valamikor egy másik laptoppal. Amúgy ez a router kb. 1,5-2 hónapos. Más ötlet nincs?
-
Anubis_9
őstag
válasz intensa_man #13981 üzenetére
Egy másik lakásban, ahol TP-LINK 841N-es router működik, így néz ki:
Mintha a laptop lenne a ludas... Itt sem egyenletes a letöltési sebesség.
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Csak szeretném megosztani veletek. Tavaly októberben vásároltam egy Toshiba SATELLITE L50-B-27N PSKTQE laptopot. A legtöbb ismerősöm és néhány PH-s fórumtárs megpróbált lebeszélni a márkáról, mert hogy miért nem DELL-t,meg hogy mekkora szívás egy Toshiba laptop stb. Ennek ellenére teljes megelégedettséggel használom, napi szinten. Annyit változtattam rajta, hogy raktam bele egy 128-as SSD-t a HDD helyére, ami átraktam az ODD helyére.
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! A laptopos topicban írtam erről a problémámról. Érkezett olyan válasz, hogy márpedig van benne 2032-es elem, ennek ellenére YT-os videókat (pl.) böngészve nem találok benne. Csak akkor szedném szét, ha valóban van benne ilyen elem. Létezik, hogy nincs 2032-es elem az alaplapon? Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Tényleg, akkor nem csak az én problémám ez. Felvetődik a kérdés, hogy ha valakinek az aksija nullára lemerül, akkor is úgy fog következő alkalomra indulni a laptop, hogy be kell állítani a dátumot és az időt (mivel nincs bent elem, ami tárolná ezeket az infókat)?
-
Anubis_9
őstag
válasz Tsebacsi #14652 üzenetére
Hello! Nekem L50B-27N van 2015. novembere óta. Kicseréltem a HDD-t SSD-re, a HDD-t meg átdobtam az ODD helyére. Azt elismerem, gyengék a zsanérjai egy DELL-hez képest. Ennek ellenére elégedett vagyok vele, napi szinten használom.
-
Anubis_9
őstag
válasz Tsebacsi #14672 üzenetére
A L50-B-27N-nel kapcsolatban kérdezném, hogy van ebben CR2032-es gombelem, mint egy asztali gép alaplapjában? Mert amikor nincs bent a laptopban az akkuja, akkor mindig elfelejti a dátum/időbeállításokat, amikor nincs 230V-ra dugva. Szóval vagy nincs benne, vagy le van merülve. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- Beszámítás! Acer Nitro AN17-41-R8PP GAMER notebook - R7 7735HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 FHD notebook - i7 1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Asus Vivobook Pro 15 OLED notebook - R5 5600H 16GB RAM 512GB SSD AMD Radeon Graphics W11
- Beszámítás! Gigabyte Aorus 15 YE5 GAMER notebook - i7 12700H 16GB RAM 1TB SSD RTX 3080Ti 16GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest